Snitel cu sote de legume

Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se paneaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg
  • carne de vitel pentru snitel
  • 200 g sunca
  • 1 pahar
  • lapte
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g ulei
  • sote de legume
  • sare

Mod de preparare

Feliile de carne

batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie

de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se

paneaza.
Se servesc cu sote de legume.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala