Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. Se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, smantana, lapte, usturoi, branza si condimente.
Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. 700 g muschi de vita taiat felii, batut cu ciocanul bine, condimentat, dat prin faina de grau, apoi prin ou batut si prin pesmet. il prajim in margarina Rama sau ulei. Dupa ce l-am prajit, il aranjam intr-o tava sau vas yena, felie langa felie, peste care se pune cate o felie de bacon sau costita afumata.
In tava, peste escalop turnam un sos picant, facut din 2 ardei grasi rosii, un ardei iute, o legatura de ceapa, doua rosii tocate, sare si 100 g ulei. Se pune uleiul in cratita, punem zarzavaturile tocate, lasam la calit cateva minute, apoi stingem cu rosiile tocate, lasam sa fiarba putin, turnam peste carne, radem deasupra 100 g cascaval si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Snitelul cu bacon se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, 3 linguri de smantana, 100 ml de lapte, 3 catei de usturoi, branza, verdeturi si sare, care se bat cu mixerul, apoi se dau la cuptor timp de 10 minute. Se pun in vas uns cu margarina Rama.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post