Snitel crocant de porc

Snitel crocant de porc este o reteta simpla cu carne pe care o puteti foarte rapid pregati. Pentru aceasta reteta de snitel folositi fulgi de porumb asa va iesi crocant.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in felii subtiri si se bate putin. Ouale se bat cu sare si piper. Fulgii de porumb se zdrobesc.
Se ia fiecare bucata de carne, se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin fulgii de porumb. Bucatile de carne, astfel imbracate, se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante de hartie.


Snitel crocant de porc se poate servi atat calde cat si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide