Scaloppine Pizzaiola

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de vita
  • 1
  • 5 kg pomodori pelate (rosii decojite)
  • 20 g capere (un condiment)
  • 100 g masline
  • 50 g usturoi
  • 100 ml vin (alb
  • sec)
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper (dupa gust)

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura de lemn.

Se mai adauga vinul, sarea si piperul.

Se dauga si carnea in sos si se mai fierbe la foc mic 2-3 minute.


Se serveste cu garnitura de paste in sos rosu sau o garnitura de legume.

Pofta buna!

Reteta Scaloppine Pizzaiola a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vita gasiti aici:

Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin),

Friptura de vacuta in sos cu bere,

Carne de vita cu orez la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post