Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)

Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena. In

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlete de vitel taiate subtire si batute ca la snitel
  • un ardei gras rosu
  • ciuperci
  • otet balsamic Modena
  • unt
  • maghiran
  • vin Marsala
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena.

In alta tigaie frig cotletele infainate in unt, presar cu maghiran uscat si pun vinul si las acoperit la foc mic sa fiarba in sos 8-10 minute.

Secretul acestor cotlete de vitel este sa nu fie prajite pana se usuca, ci doar aurite si apoi inabusite in sosul de vin.

Se dau cu sare si piper si servesc cu zeama de lamaie.
Pofta buna!

Reteta Scallopine alla marsala a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro

Alte retete de scallopine gasiti aici:

,

Escalopini de pui,

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuci si stafide

E perfect langa o cana cu lapte sau servit dimineata langa cafeluta preferata! Ca la bucatarasi acasa

Chec cu nuci si stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide