Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, mie
Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, miezul de paine, orez, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Se umplu foile de vita si se aseaza intr-o cratita, pe un pat de suc de rosii si marar. Se pun la fiert la foc mic, cca 35 de min.
Se servesc cu smantana sau iaurt.
Alte retete recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii