Sarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Pregatim intai foile de sarmale.
Amestecam carnea, orezul, condimentele si ceapa calita amestecata cu bulionul.
Se presara pe fundul tuciului sau oalei de fonta, varza tocata marunt, bete de marar, ardeiul rupt bucatele si jumerile.
Se asaza sarmalele, se numara, se completeaza cu apa si se pun la fiert la foc mic.
Dupa ce scade apa, se completeaza cu bors.
Se servesc cu mamaliguta si ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate