Sarmalute din piept de curcan

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spa

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • 2 cepe
  • 2 kg orez
  • o felie de piine
  • 40 frunze de vita
  • 3 linguri suc de rosii
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu apa. Se pune la fiert si cind sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.
Se servesc cu mamaliguta si smintina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din carne de vita

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...

Rulouri din carne de vita
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide