Sarmale cu varza dulce

Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 18 frunze de varza alba
  • sare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 400 gr carne tocata
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri mustar
  • piper
  • 1 morcovi
  • 100 gr telina
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml supa de legume

Mod de preparare

Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Se adauga carnea tocata, oul, pesmet, mustar si condimentele. Se umplu foile de varza cu umplutura, apoi se impacheteaza bine. Se taie cuburi morcovii si telina si se prajesc sarmalele in ulei incins impreuna cu legumele. Se toarna supa, se acopera cu cun capac si se lasa la inabusit 45 de minute.


Sarmelele se serevsc cu piure de cartofi si sosul in care s-au gatit.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors