Pentru retete dietetice! Usoare, racoroase, din carne de pasare!
Se framanta bine carnea tocata de curcan cu orezul, ceapa tocata fin, oul, verdeata tocata fin, condimentele si legumele deshidratate, morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoarea fina, lingura de pasta de tomate si un praf de sare. Din acesta compozitie, se cate o lingura care se pune pe cate o frunza de vita oparita, se ruleaza strans, apoi se indeasa bine la capete in interior, ajutandu-ne de degetul aratator. Se asaza una langa alta in craticioara, acoperim cu apa in care am dizolvat o lingurita de pasta de tomate si una de sare de lamaie, punem 2 foi de dafin, un praf de sare si un strop de ulei masline. Daca punem bors de tarate, completam cu apa pana le acoperim de 2 degete deasupra lor. Se lasa sa fiarba la foc domol cca. 50 de minute. Se servesc simple sau cu smantana! Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post