Saramura de pui

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la vint pentru a se zvinta s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui calitatea 1 si de apa
  • in care se amesteca urmatoarele ingrediente: sare
  • piper
  • usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • foi dafin
  • vin alb sec
  • otet balsamic
  • ulei masline
  • boia dulce
  • si coriandru verde proaspat

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la vint pentru a se zvinta si o puteti frige pe gratar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide