Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare piper. Curatati leurda si spanacul, opar
Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare piper.
Curatati leurda si spanacul, opariti-le in apa docotinda si scurgeti-le bine.
Puneti pe fiecare felie de vrabioara cate o felie de jambon crud uscat, apoi puneti 1 -2 linguri de verdeturi oparite si rulati carnea.
Prindeti-o cu scobitori si puneti rulourile astfel pregatite intr-o tava adanca. Diluati pasta de tomate in supa de vita, adauga uleiul de masline, foile de dafin, boabe
enibahar, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt si potriviti de sare si piper.
Turnati acest amestec in tava, pe rulouri si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti rulourile la foc potrivit, pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos.
Serviti cate 3 rulouri la o portie stropite cu sosul din tava si, eventual cu o garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Mancare chinezeasca,
Reteta de pui, a la Jamie Oliver,
Retete cu ciuperci
Retete spanac,
Retete cu vita
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post