Rulouri picante cu vinete este o mancare delicioasa pe care o puteti servi si ca fel principal si ca aperitiv. Va trebuie piept de pui, vinete si un dovlecel.
Rulouri picante cu vinete este o mancare delicioasa pe care o puteti servi si ca fel principal si ca aperitiv.
Vanata si dovlecelul se taie in felii subtiri pe lung cu ajutorul unei razatoare. Pieptul se taie file si se bate cu ciocanul de snitele. Urda se amesteca cu fulgi de ardei iute, sare, cimbru tocat, un praf de usturoi, menta si boia de ardei dulce.
Peste felia de vanata condimentata cu putina sare si fulgi de ardei asezam felia de piept de pui condimentam si pe acesta cu sare si putin praf de usturoi dupa care asezam doua felii de dovlecel. Peste feliile de dovlecel asezam pasta de urda intr-un strat subtire punem o fasie de ardei gras rosu la capat si rulam. Imbracam ruloul in doua fasii de bacon si il prindem cu o scobitoare. Asezam rulourile obtinute intr-o forma de graten unsa cu putin ulei de masline. Adaugam putin vin alb si dam forma la cuptor pentru 30 min la foc potrivit.
Cat timp rulourile stau la cuptor pregatim sosul de smantana astfel: amestecam smantana cu sare, fulgi de ardei iute, praf de usturoi, cimbru tocat fin si menta. Dam la rece pana in momentul servirii.
Rulourile picante cu vinete se servesc ferbinti impreuna cu sosul de smantana.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de Feliator legume de la Kitchen Shop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post