Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina.
Doua rosii decojite se taie marunt si se amesteca cu branza, cascavalul, pesmetul, patrunjelul si ceapa taiata marunt. Se adauga sare si piper. Carnea se taie felii subtiri cu un cutit bine ascutit. Pe fiecare felie de carne se pune putina umplutura, apoi se ruleaza si se fixeaza marginile cu scobitori. Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se prajesc atent rulourile pana se rumenesc putin. Restul de rosii se curata de coaja si se paseaza, apoi se adauga in mancare impreuna cu putina apa. Lasam rulourile sa se inabuse la foc mic cam 20 min. In loc de ceapa se pot folosi 2 capatani de usturoi.
Rulourile grecesti cu branza se pot servi simple, sau cu piure de cartofi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post