Rulouri din piept de pui si sunca

Pentru a prepara aceste rulouri din piept de pui si sunca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, sunca, mazare, ulei, unt, patrunjel, piper, sare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 200-300 g sunculita taraneasca
  • 500 g mazare congelata
  • 50 ml ulei masline
  • 2 linguri de unt
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Retetele cu piept de pui vor fi intotdeuna preferatele familiei. Pieptul de pui se spala, se taie in felii si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Sunculita se taie in felii. Se aseaza pe fiecare bucata de carne o feliuta de sunculita. Se ruleaza si se prinde fiecare cu sobitoare. Se tin in ulei incins pana se rumenesc. Vor iesi niste rulouri de pui delicioase.


Se servesc cu mazare fiarta si trasa prin unt topit. Se presara deasupra putin patrunjel tocat.

Alte retete recomandate:

Drob

Pulpe de pui la cuptor

Tocanita de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post