Pieptul de pui se taie felii si se bate usor. Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se p
Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.
Se face o umplutura din morcov, mar, sare piper, un praf de scortisoara. Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura. Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.
Rulourile se ung cu un amestecul facut din :
1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ), 1 lg zahar
1 lg apa.
Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime.
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor ).
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.
Le-am servit cu ciuperci cu lamaie.
Pofta buna!
Reteta Rulouri din piept de pui a fost propusa de pansy pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver),
Pui la cuptor cu marinada de otet balsamic,
Escalopini de pui
Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare