Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti. Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza. Dupa ca
Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.
Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza.
Dupa care se formeaza papiota.
Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.
Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul.
Se pot servi intregi sau se pot taia felii si se pot acompania cu sosuri
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala