Rulouri din piept de pui

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti. Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza. Dupa ca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvurst

Mod de preparare

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.

Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza.

Dupa care se formeaza papiota.

Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.

Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul.


Se pot servi intregi sau se pot taia felii si se pot acompania cu sosuri

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala