Rulouri din piept de pasare

Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate. Se dezoseaza carnea, se portioneaza, se condimenteaza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pasare
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar murat
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g faina
  • 300 ml ulei

Mod de preparare

Pentru rulouri din piept de pasare se dezoseaza carnea si se portioneaza - fiecare piept se imparte in 10 bucatele, se condimenteaza si se bate bine cu ciocanul, apoi pe fiecare bucatica de carne se pune cate o fasie de cascaval, o fasie de gogosar si se ruleaza strans, dupa care se dau prin faina si prin ou batut cu lapte, faina, sare, putin delicat si piper. Dupa ce s-au rulat toate, se pun in tigaie la prajit in ulei incins. Rezulta 20 de rulouri.


Rulourile din piept de pasare se pot servi intregi sau taiate rondele, cu diferite garnituri si salate.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala