Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Rulourile se decoreaza cu masline si verdeata.
Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Se portioneaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza, apoi asezam pe fiecare felie cate o fasie de castravete, cascaval, gogosar, cabanos, apoi rulam strans si le punem in oala cu presiune, la fiert, cu usturoi, ceapa, morcov si suc de rosii. Le putem prinde cu scobitori sau le asezam cu grija una langa alta. Dupa ce au fiert, le asezam pe un platou, una langa alta.
Rulourile din carne de vita se servesc decorate cu masline si verdeata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala