Rulouri din carne de vita

Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Rulourile se decoreaza cu masline si verdeata.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne
  • 300 g cabanos
  • 300 g cascaval
  • 3 gogosari murati
  • 3 morcovi fierti
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • suc de rosii si
  • ulei.

Mod de preparare

Rulourile din carne de vita se pot servi atat ca si aperitive, cat si o mancare cu carne si garnitura noastra preferata. Se portioneaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza, apoi asezam pe fiecare felie cate o fasie de castravete, cascaval, gogosar, cabanos, apoi rulam strans si le punem in oala cu presiune, la fiert, cu usturoi, ceapa, morcov si suc de rosii. Le putem prinde cu scobitori sau le asezam cu grija una langa alta. Dupa ce au fiert, le asezam pe un platou, una langa alta.


Rulourile din carne de vita se servesc decorate cu masline si verdeata.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala