Pentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii pe lungime. Castravetii murati se spala.
Pentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii pe lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie pe lungime. Ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja, se taie felii in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se aseaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper, se ruleaza capetele si se prind cu scobitori. Rulourile formate se ung cu untura sau ulei; se adauga apa si se introduc la cuptor cca 20 minute.
Rulourile din carne de porc se servesc calde, cu diferite garnituri din cartofi, legume, orez.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala