Rulouri din carne de porc

Pentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii pe lungime. Castravetii murati se spala.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 500 g
  • costita afumata - 150 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • castraveti murati - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • oua - 2 bucati
  • mustar - 50 g
  • apa - 350 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii pe lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie pe lungime. Ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja, se taie felii in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se aseaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper, se ruleaza capetele si se prind cu scobitori. Rulourile formate se ung cu untura sau ulei; se adauga apa si se introduc la cuptor cca 20 minute.

Rulourile din carne de porc se servesc calde, cu diferite garnituri din cartofi, legume, orez.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala