Rulouri de pui cu sos de vin

Reteta de rulouri de pui cu sos de vin este recomandarea culinar.ro pentru mesele festive. Pentru a prepara aceste rulouri aveti neveoie de piept de pui, vin alv, verdeata, usturoi, unt, cartofi si mozzarella.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc piept de pui
  • 400 ml vin alb
  • 4-5 linguri ulei
  • 1-2 crengute cimbru
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • 8 cartofi
  • 8 cubulete mozzarella

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii si se bate. Se ung fasiile cu unt, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleaza strans. Se pun intr-o tava, se stropesc cu apa si se introduc in cuptor. Separat, se fierb cartofii in apa cu sare. Se scot, apoi se lasa la racit. Cartofii se taie pe jumatate si se introduc cate un cubulet de unt si unul de mozzarella, apoi se infasoara in folie de aluminiu. Se curata usturoiul, se zdrobeste, apoi se amesteca cu untul topit in prealabil. Se adauga ulei, vin si cimbrul. Sosul preparat se toarna peste rulourile de pui si se mai lasa in cuptor 30 de minute. Cartofii se dau la cuptor 10-15 minute.


Cartofii se servesc cu pieptul de pui si se stropesc cu sosul aromat.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors