1. Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata in apa, ouale, piperul, sarea si patrunjelul tocat. 2.Pieptii de pui se pun pe o planseta, daca sunt
1. Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata in apa, ouale, piperul, sarea si patrunjelul tocat.
2.Pieptii de pui se pun pe o planseta, daca sunt prea grosi, se taie cu un cutit ascutit, in asa fel incat sa avem aproape un dreptunghi. Pe mijlocul fiecaruia se pune umplutura si se ruleaza. Se prind cu ata, se sareaza si pipereaza si se presara cu boia. Se aseaza intr-o tava. Peste rulouri punem smantana sau frisca de gatit, putina apa si acoperim cu folie de aluminiu.
In cuptor preincalzit, se frige cca.30 minute, apoi se ia folia si se continua frigerea inca 10-15 minute. Cand este gata, se scoate preparatul din cuptor si se lasa 5 minute sa se mai raceasca. Se indeparteaza ata si se felieaza.
In timp ce carnea se frige, mazarea dulce congelata se soteaza in putin unt , apoi se fierbe taietii sau macaroanele colorate dupa indicatiile de pe pachet, se scurge de apa, se clateste cu apa rece si pe un platou oval se aseza rulourile, alaturi pastele fainoase , mazarea dulce sotata si se stropeste cu sos.
Putem folosi orice zarzavat alaturi de acest preparat.
Servim un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios