Rulouri de pui

Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pieptul de la 2 pui
  • bacon
  • cascaval
  • 3 castraveciori murati mici
  • mustar
  • vegeta
  • piper
  • ulei
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune pe fiecare felie o felie de bacon, o bucatica de cascaval si un sfert de castravecior murat taiat pe lung. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se bat 2 oua, se pune faina si pesmet in cate o farfurie, se incinge uleiul intr-o tigaie. Rulourile se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mare 2-3 minute pe fiecare parte.


Se servesc cu pireu de cartofi. Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu ansoa, naut si rucola

  Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!

Salata cu ansoa, naut si rucola
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide