Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin
Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar si patrunjel. Bucatile de carne se umple fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se leaga cu ata pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cana de vin, o lingura de ulei si condimente. Se dau la cuptor
aproximativ 20 min. Cand sunt gata se taie ata.
Se serveste cu garnitura de orez sau piure de cartofi
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala