Rulouri de carne cu varza

Pentru aceasta mancare aveti nevoie de carne tocata, varza, ceapa, rosii, marar, cimbru, cascaval, pesmet si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 cepe
  • ulei
  • 400 gr rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa
  • 25 foi de varza
  • 200 gr cascaval
  • 2-3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa, sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se oparesc foile de varza in apa cu zeama de lamaie, apoi se scot si se intind. Se pune cate un rand subtire de carne, unul de frunze, din nou de carne, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu rondele de rosii, ulei si pesmet. Se presara cimbru uscat si se lasa la cuptor la rumenit. Cu 15 minute inainte de-a se scoate din cuptor se presara cu cascaval ras.


Se serveste cu cartofi natur.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Placinta cu carne

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala