Mod de preparare: - Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor la 150 gr timp de 1H; -
Mod de preparare:
- Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor la 150 gr timp de 1H;
- Fierbem 300-400 ml apa in care am adaugat 1 lg de ulei de masline. Turnam peste couscous si lasam sa se umfle.
- Curatam maslinele de simburi (daca sint fara simburi doar le taiem marunt).
- Scoatem rosiile cind se implineste timpul, le lasam sa se racoreasca un poco. Apoi scoatem coaja si le punem in blender alaturi de cimbru, patrunjel, 60 ml apa si 30 ml ulei de masline si usturoiul copt (pe care-l decojim) si amestecam bine.
- Punem sosul astfel pregatit, maslinele peste couscous. Potrivim de sare si piper.
Rolourile de carne:
- Batem carnea ca pt snitele, saram si piperam.
- Pe fiecare felie de carne punem citeva capere, seminte de pin si felii de usturoi.
- Rulam, bagam capetele inauntru ca la sarmale si infigem o scobitoare pt a nu se desface in tigaie.
- Punem in tigaie cu ulei de masline si apa (juma-juma) si le inabusim la foc mic pt a se patrunde pina in interior.
Reteta propusa de shumaila
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios