Rulouri de branza

400 g. cascaval Trapist (nu feliat) se pune in apa clocotinda si se fierbe 10 minute, dupa care se lasa sa mai stea 15 minute. Cu mare atentie se scoa

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cascaval Trapist ( nu feliat)
  • 5 oua
  • 200 g unt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • sare
  • piper
  • ½ tub de maioneza
  • frunze de patrunjel
  • sunca feliata

Mod de preparare

400 g. cascaval Trapist (nu feliat) se pune in apa clocotinda si se fierbe 10 minute, dupa care se lasa sa mai stea 15 minute. Cu mare atentie se scoate cu o lingura cu gauri si se pune pe folie de aluminiu si se intinde o foaie dreptunghiulara cu sucitorul.

Galbenusurile de la 5 oua fierte se amesteca bine cu 200 g. unt, 2 catei de usturoi zdrobiti, sare, piper, ½ tub de maioneza, frunze de patrunjel. Se adauga albusurile celor 5 oua fierte, taiate foarte marunt.

Foaia de cascaval se acopera cu sunca feliata foarte subtire, se unge cu crema de galbenusuri si se rasuceste. Se inveleste in folie de aluminiu si se pune pentru cateva ore in frigider.

Se serveste taiat in felii oblice. Este un preparat rece nu doar aspectuos ci si gustos
Alte retete culinare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza simpla de casa

Incep cu o marturisire care sa va lumineze in legatura cu biletelul scris din poza nr. 5 :)) : cand sa ma rup eu in figuri...

Pizza simpla de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide