Rulouri cu vinete in sos de rosii este o mancare delicioasa pe care o puteti pregati cu foarte mare usurinta. aveti nevoie de 2 vinete, 300 g carne tocata si sos de rosii.
Rulouri cu vinete in sos de rosii este o mancare delicioasa pe care o puteti pregati cu foarte mare usurinta. Faceti prima data sosul: usturoiul taiat feliute se caleste usor in 2 linguri ulei. Se adauga rosiile date pe razatoare si se fierbe totul 10-15 minute. Se adauga dupa gust sare, piper si busuioc.
Vinetele se taie in felii subtiri, pe lungime si se preasara cu sare. Se prajesc 3-4 minute, in putin ulei, pana se inmoaie. Se scot pe hartie absorbanta.
Pentru umplutura carnea tocata se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat marunt, cascaval ras, ceapa rasa, ou si pesmet. Din pasta obtinuta se modeleaza forme cilindrice, mici, care se infasoara apoi in felii de vinete. Rulourile cu vinete se pot lega cu frunze de ceapa verde, se pot prinde cu scobitori sau se pot lasa ca atare. Se aseaza in tava si se toarna sosul de rosii peste ele. Se da tava la cuptor pentru 45-50 minute.
Rulouri cu vinete in sos de rosii se pot servi calde, eventual cu parmezan ras deasupra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post