Rulouri cu carne si ciuperci

Pentru a prepara aceste rulouri cu carne si ciuperci aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne, ciuperci, faina, oua, ulei, ceapa, vin, suc de rosii, cimbru, boia, maghiran.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • 500 g faina
  • 5 oua
  • o lingura ulei
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 400 g carne tocata
  • 100 g ciuperci
  • 100 ml suc de rosii
  • 1-2 cepe tocate marunt
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • maghiran

Mod de preparare

Se cerne pe masa de lucru faina, se face o gaura in mijloc in care se pun ouale, uleiul si sare. Se framanta pana cand aluatul devine elastic. Se lasa acoperit 20-30 de minute.

Ceapa ce caleste in ulei. Se adauga carnea, ciupercile, sarea, piperul si vinul. Se amesteca si se lasa la foc mic. Cand scade se toarna sucul de rosii si se lasa sa dea un clocot. Se adauga boiaua.

Se intinde o foaie subtire de aluat si se taie dreptughiuri cu latura de 15 cm. Acestea se umplu cu compozitia de carne si se ruleaza.  Se aseaza intr-un vas cu putin ulei, se adauga un pic de apa si se pun la cuptor pentru 30 de minute.


Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Drob de miel
Ardei umpluti
Placinta cu spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Compot de cirese

De multi ani n-au mai fost ciresele atat de mari si carnoase :X ( si nu ma refer la carnea de..."miscotei" :))) Din contra,...

Compot de cirese
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide