Pentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in apa calduta pentru a se desface.
Pentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in apa calduta pentru a se desface. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Oul se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Carnea se amesteca cu ceapa, oua, piper, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua, se aseaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se aseaza intr-o tava unsa cu untura sau ulei. Se unge suprafata rulourilor cu untura sau ulei, de jur-imprejur se aseaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina; tava se introduce la cuptor, la temperatura moderata. Ruloul fript se scoate pe platou, se lasa la racit si se portioneaza in 10 bucati (cate doua la portie). Sosul se prepara din 25 g untura sau ulei in care se adauga faina dizolvata in apa rece, smantana si sare.
Ruloul din carne tocata de porc in suc propriu se serveste cald, cu sos deasupra. Se poate servi si cu garnitura din piure de cartofi sau pilaf.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post