Pentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ficatul de pui se spala si se taie cuburi. Orezul se alege de impuritati si se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Oul se trece sub jet de apa rece. Faina se cerne. Mazarea conserva se scurge de lichid, se trece sub jet de apa rece. Orezul si ceapa se inabusa in 100 ml ulei cu 100 ml apa; se adauga 200 ml apa, jumatatea de cub MAGGI si se fierb la cuptor 10 minute, intr-un vas acoperit. Pilaful obtinut se raceste, se amesteca cu ficatul de pui inabusit in 25 g unt, ou, 1 din patrunjelul verde, sare si piper. Compozitia obtinuta se aseaza in cantitati egale pe bucatile de carne, se ruleaza, se pudreaza; capetele rulourilor se trec prin 25 g faina si se frig pe ambele parti la cuptor intr-o tava unsa cu 50 ml ulei si 50 ml apa. Se prepara un sos din 50 g unt, 50 gr faina dizolvata in lapte si restul de apa. Sosul obtinut se toarna peste rulouri si se fierb cca 5 minute. Mazarea se inabusa in 25 g unt.
Ruloul de vitel umplut cu ficatei de pui se serveste cald, cu garnitura de mazare, cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post