Rulou de pui

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciup

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui(mare)
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii cascaval
  • ciuperci
  • 1 morcov fiert intreg

Mod de preparare

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciupercute feliate din conserva. Ne pregatim pentru rulare. In capatul de unde incepem rularea se aseaza si morcovul intreg. Rulam si apoi legam ruloul cu ata. Se pune in apa clocotita 15 min. Se lasa la racit se scot atele se condimenteaza si pe esterior si se prajeste in baie de ulei dupa ce in prealabil s-a dat prin faina, ou si pesmet. Dupa ce s-a prajit se taie felii de 1 cm.
Se serveste cald cu orice garnitura dar poate fi si un aperitiv deosebit de delicios.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post