«Rulade picante si cartofi cu becon»

Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bate

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru rulade: 1 kg antricot de porc
  • 200 gr ardei dulce (rosu si galben)
  • 150 gr spanac
  • sare
  • piper. Pentru cartofi cu becon:4 cartofi
  • 150 gr becon
  • 150 gr dovlecei
  • 30 gr de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bateti, sarati si piparati carnea. Pe aceasta, in trei straturi, puneti ardeiul galben taiat, apoi pe cel rosu si, la urma, spanacul. Rulati carnea, inveliti-o in staniol si puneti-o la rola pentru aproximativ o ora. Cartofii: Spalati foarte bine cartofii, taiati fiecare cartof in doua. Sarati-i, ungeti-i cu unt. Între bucatile de cartofi puneti o felie de dovlecei intre doua felii de becon. Înfigeti scobitori, inveliti-i in staniol si coaceti-i in rola circa 45 de minute la temperatura mica.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu urda

Aceasta prajitura am pregatit-o dupa Prajitura Rudy, dar am modificat cantitatile ingredientelor dupa gustul nostru. A iesit...

Prajitura cu urda
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide