Rulade de porc cu dovlecei

Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobit

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 snitele de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos pesto
  • 8 felii sunca fiarta
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml supa instant
  • 100 ml vin alb
  • 750 g dovlecei
  • o lingura faina
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobitori. Se pun ruladele la prajit. Spre final se adauga supa si vinul si se lasa 30 min sa scada sosul. Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie in felii pe lungime. Se pun la prajit citeva minute in ulei, se agauda coaja de lamaie si rozmarin tocat. Se scot ruladele din sos iar acesta se ingroasa cu o lingura de faina si se condimenteaza. Se adauga sosul si legumele la rulourile calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura Deliciu

Prajiturile cu nuca si mai ales cu nuca prajita sunt in topul preferintelor mele. Reteta de prajitura Deliciu mai are in...

Reteta de prajitura Deliciu
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide