Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobit
Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se ruleaza, se fixeaza cu scobitori. Se pun ruladele la prajit. Spre final se adauga supa si vinul si se lasa 30 min sa scada sosul. Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie in felii pe lungime. Se pun la prajit citeva minute in ulei, se agauda coaja de lamaie si rozmarin tocat. Se scot ruladele din sos iar acesta se ingroasa cu o lingura de faina si se condimenteaza. Se adauga sosul si legumele la rulourile calde.
Prajiturile cu nuca si mai ales cu nuca prajita sunt in topul preferintelor mele. Reteta de prajitura Deliciu mai are in...
Reteta de prajitura Deliciu