Rulada din tochitura

Carnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun la calit in 50 gr unt,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 1 felie de paine

Mod de preparare

Carnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun la calit in 50 gr unt, la foc mic. Se adauga apoi carnea, verdeata tocata, un ou crud, sare si piper. Se framanta pasta cu mana si se face apoi o rulada in care se pun celelalte 2 oua fierte, in prealabil. Se da prin pesmet rulada si se asaza intr-o forma dreptunghiulara. Se pune unt deasupra si se baga in cuptorul, la copt.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Placinta de dovleac Ardei umpluti Chiftele

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post