Rulada din tochitura

Carnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun la calit in 50 gr unt,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 1 felie de paine

Mod de preparare

Carnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun la calit in 50 gr unt, la foc mic. Se adauga apoi carnea, verdeata tocata, un ou crud, sare si piper. Se framanta pasta cu mana si se face apoi o rulada in care se pun celelalte 2 oua fierte, in prealabil. Se da prin pesmet rulada si se asaza intr-o forma dreptunghiulara. Se pune unt deasupra si se baga in cuptorul, la copt.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Placinta de dovleac Ardei umpluti Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide