Rulada din piept de pui cu carnati

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o bucata de carnat si se sare

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc de piept de pui mari
  • 2 perechi de carnat Debreceni
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita de amestec de condimente pentru grill
  • 1 catel de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o bucata de carnat si se sareaza. Se amesteca uleiul, condimentele, usturoiul zdrobit si cu aceasta compozitie se unge carnea.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide