Un sfert din cantitatea de piept de pui se da la robot sau prin masina de carne. Intre timp se taie morcovii julienne, si se oparesc cam 7-8 min. Rest
Un sfert din cantitatea de piept de pui se da la robot sau prin masina de carne.
Intre timp se taie morcovii julienne, si se oparesc cam 7-8 min.
Restul de carne se taie felii potrivit de groase si se bate binisor cu o folie de plastic deasupra.
Se pun feliile una langa alta pe 2 coli de aluminiu (colile sa fie una sub alta), se netezesc usor marginile si se intinde uniform carnea macinata peste felii.
Se aseaza legumele apoi branza si condimentele.
Se preseaza bine cu palmele si, cu ajutorul foliei, se ruleaza.
Se strange bine folia la capete si se mai ruleaza inca o data intr-o folie de plastic.
Se pune intre timp o oala cu apa suficienta la fiert , si cand clocoteste se aseaza rulada usor inauntru cat sa fie acoperita cu apa.
Se tine cam 40 -50 min la fiert, la foc mic.
Cand se incheie timpul, se scoate si se lasa la racorit cateva minute.
Se taie ambalajul cu foarfeca.
Reteta Rulada din piept de pui a fost propusa de nico-vya
Alte retete: Fasole verde cu pui; Piept de pui cu legume de primavara
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios