Rulada din muschiulet de porc flambata

Rulada din muschiulet de porc flambata este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne va trebuie 600 g muschiulet de porc, 600 g ciuperci, 400 g cascaval, 2 oua, sare si piper.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 600 g ciuperci
  • 400 g cascaval
  • 2 oua
  • sare si
  • piper.

Mod de preparare

Rulada din muschiulet de porc flambata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, intai se taie carnea portii si se bate bine, apoi pe fiecare bucata se pun ciuperci, ou fiert, cascaval, sare si piper, dupa care se ruleaza si se dau prin ou batut si faina de grau. Se prajesc in untura pana se rumenesc ca gogosile.


Rulada din muschiulet de porc flambata se orneaza pe platou cu 2 oua  fierte si tot felul de zarzavat si se servesc la masa flambate.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala