Rulada din muschi de vita

Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat,

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g muschi de vita
  • 400 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 500 g spanac
  • 500 ml lapte
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • un ou si un galbenus
  • o lingura parmezan ras
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat, un ou si un galbenus, patrunjel tocat, sare si piper. Carnea se condimenteaza. Morcovii si dovleceii se curata si se taie felii subtiri. Se pun la fiert 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si scurs, carnea tocata, feliile de morcovi si dovlecei fierte si scurse si se presara cu parmezan ras. Se ruleaza stringind bine de tot, astfel incit sa se obtina un cilindru de grosime regulata. Se leaga. Se asaza rulada intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor 50 min. Se umezeste din cind in cind cu apa si vin.
Se serveste calda cu garnitura de legume fierte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors