Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat,
Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat, un ou si un galbenus, patrunjel tocat, sare si piper. Carnea se condimenteaza. Morcovii si dovleceii se curata si se taie felii subtiri. Se pun la fiert 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si scurs, carnea tocata, feliile de morcovi si dovlecei fierte si scurse si se presara cu parmezan ras. Se ruleaza stringind bine de tot, astfel incit sa se obtina un cilindru de grosime regulata. Se leaga. Se asaza rulada intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor 50 min. Se umezeste din cind in cind cu apa si vin.
Se serveste calda cu garnitura de legume fierte
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa