Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii

Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de muschi de porc, gogosari si usturoi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg muschi de porc
  • 1 gogosar rosu
  • o ceapa calita
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin si
  • o lingurita de boia dulce.

Mod de preparare

Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, muschiuletul se fasoneaza, dupa care se desface cu cutitul, pana devine ca o foaie dreptunghiulara, apoi se bate cu ciocanul ca sa devina uniforma. Carnea care pica de la fasonarea muschiului o dam prin masina de tocat, o calim cu ceapa la un loc, apoi intindem peste foaia din carne, presaram sare, piper si cateii de usturoi tocati marunt.
Taiem gogosarul felii subtiri pe care le asezam randuri peste carnea tocata, rulam carnea, o legam cu ata, ungem cu boia, apoi punem ruloul intr-o cratita si-l prajim putin pe ambele parti, dupa care turnam un pahar de vin si dam timp de o ora la cuptor. Dupa ce s-a racorit, dezlegam ata si taiem felii.


Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii se serveste cu soté din legume sau sosuri, rosii, hrean

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala