Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de muschi de porc, gogosari si usturoi.
Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, muschiuletul se fasoneaza, dupa care se desface cu cutitul, pana devine ca o foaie dreptunghiulara, apoi se bate cu ciocanul ca sa devina uniforma. Carnea care pica de la fasonarea muschiului o dam prin masina de tocat, o calim cu ceapa la un loc, apoi intindem peste foaia din carne, presaram sare, piper si cateii de usturoi tocati marunt.
Taiem gogosarul felii subtiri pe care le asezam randuri peste carnea tocata, rulam carnea, o legam cu ata, ungem cu boia, apoi punem ruloul intr-o cratita si-l prajim putin pe ambele parti, dupa care turnam un pahar de vin si dam timp de o ora la cuptor. Dupa ce s-a racorit, dezlegam ata si taiem felii.
Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii se serveste cu soté din legume sau sosuri, rosii, hrean
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post