Se desface carnea in 2 fasii (ca aluatul) si se spala bine. presori un praf de sare shi le lasi sa le patrunda. Se taie usturoiul in rondele subtiri s
Se desface carnea in 2 fasii (ca aluatul) si se spala bine. presori un praf de sare shi le lasi sa le patrunda. Se taie usturoiul in rondele subtiri si le bagi in carne (o intepi cu cutitul ca sa faci loc pentru usturoi).
Se taie ceapa rondele, ardeiul maruntel si le presori pe carne impreuna cu ciupercile. Se infasoara carnea o data si o legi bine cu ata. eu am folosit niste scobitori in prealabil cu care am intzepenit carnea ca sa o pot lega acatarea.
ungi bine tava cu uleiul de masline. presori tarhon si marar uscat pe carne sh arunci ruladele in tava impreuna cu 2 pahare cu apa. daca ti-au ramas ciuperci, ceapa si bucatele de carne le arunci toate in tava ca-i pacat sa le arunci si au gust bun cand se termina treaba. Bagi un foc aprig la cuptor si cand ti se aburesc ochelarii introduci tava in cuptor. Din 10 in 10 minute o scoti la iveala si arunci pe rulada cu o lingura zeama din tava, ca sa nu se usuce. Cam dupa o ora jumate - doua e cam gata. Poti sa o si intepi putin sa te asiguri ca e patrunsa (fasiile nu trebe sa fie foarte groase, 2-3 cm )
Cu cartofi taranesti, sa topesti o ceapa cu bucatele de bacon sau kaizer si un catel de usturoi, fierbi o juma de kg de cartofi, ii tai cubulete, ii arunci in oala la fiert si dupa ce sunt aproape fierti ii transferi in ceaunul cu ceapa si slaninuta. Lasi la foc tare vreo 10 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post