Rulada delicioasa de carne

Pentru rulada de carne se da prin masina de tocat, carne de porc sau de vitel, impreuna cu slanina si o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 100 g slanina (sau maduva)
  • 1 felie de paine
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 lingurita verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 Iingurita ulei
  • 1/2 lingura faina
  • 1 lingura untura.

Mod de preparare

Pentru rulada de carne se da prin masina de tocat, carne de porc sau de vitel, impreuna cu slanina si o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa. Se adauga cepele taiate marunt si prajite in untura, un ou intreg si un galbenus, verdeata taiata marunt, sare si un praf de piper. Din aceasta tocatura se face un sul gros, cam cat un pahar, care se tavaleste prin faina.
Albusul ramas se amesteca, fara sa fie batut spuma, cu o lingurita de ulei si un praf de sare. Se unge rulada de carne cu albusul si se da la cuptor intr-o tava cu untura fierbinte. Se face un sos de ciuperci  si cand rulada este aproape gata, se toarna deasupra si se lasa sa mai dea un clocot impreuna. Inainte de a servi, se taie felii.


Rulada de carne se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide