Pentru rulada de carne se da prin masina de tocat, carne de porc sau de vitel, impreuna cu slanina si o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa.
Pentru rulada de carne se da prin masina de tocat, carne de porc sau de vitel, impreuna cu slanina si o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa. Se adauga cepele taiate marunt si prajite in untura, un ou intreg si un galbenus, verdeata taiata marunt, sare si un praf de piper. Din aceasta tocatura se face un sul gros, cam cat un pahar, care se tavaleste prin faina.
Albusul ramas se amesteca, fara sa fie batut spuma, cu o lingurita de ulei si un praf de sare. Se unge rulada de carne cu albusul si se da la cuptor intr-o tava cu untura fierbinte. Se face un sos de ciuperci si cand rulada este aproape gata, se toarna deasupra si se lasa sa mai dea un clocot impreuna. Inainte de a servi, se taie felii.
Rulada de carne se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post