Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase
Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca.
Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase se adauga spanacul, vinul, stafidele si ciupercile calite separat. Se lasa pe foc si se amesteca incontinuu pana nu mai au zeama deloc.
Se pune sare, nucsoara si condimente dupa gust.
se bat feliile de car si se ung cu mustar si se pune piper deasupra.
Pe fiecare bucata se pune o lingura de umplutura, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Se dau rulourile prin faina. Se toaca patrunjelul, rosiile se oparesc si se tau cuburi.
in 20 gr de unt topit, se adauga patrunjelul si se prajeste in el ruladele.
Dupa ce s-au prajit, se adauga rosiile si supa de carne si se pune capacul, iar pentru aproximativ 15 minute se lasa la fiert.
Dupa acest timp, se scot ruladele si se pun in folie de aluminiu, si se pun cateva munite la cuptor.
Se stresoara sosul si se amesteca cu 2 lingurite de mustar, cu smantana si se pune putin sosul la fiert.
Se adauga galbenusul frecat cu cateva linguri de sos.
Rulourile se tau felii, si pe langa se serveste cu sosul facut.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu carne:
Rulade gourmet din cotlete de miel,
Rulada de miel cu spanac,
Friptura de miel coroana,
Miel in crusta de mustar
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post