Pentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa.
Pentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa. Ficatul de pui se spala, se opareste si se taie cuburi. Slanina se opareste si se taie cuburi. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Carnea se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust si se aseaza intr-un strat cu grosime de 1 cm. Deasupra, se aseaza ficat de pui, slanina si se ruleaza. Rulada formata se aseaza intr-o tava unsa cu 25 ml ulei, se unge cu ou batut si se introduce la cuptor 30 minute, la foc potrivit. Dupa coacere, se lasa sa se raceasca si se taie cate 2 bucati la portie. Din restul de 75 g de ulei, faina, lapte si sare se prepara un sos alb la care, spre sfarsitul fierberii, se adauga smantana si se mai fierbe inca 10 minute. Cartofii se fierb separat in apa cu sare.
Rulada de vita cu ficatei de pasare se serveste calda, cu sos peste care se presara patrunjel verde si garnitura de cartofi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post