Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati apoi pieptul de pui, ast
Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie.
Taiati apoi pieptul de pui, astfel incat sa otineti 2 foi mari de carne cu grosimea de circa 1cm.
Presarati-le cu sare si piper pe ambele parti si bateti-le cu ciocanul de snitele pana cand se intind si se subtiaza putin.
Incingeti intr-o tigaie mare 2 linguri de ulei si puneti spanacul spalat in 2-3 ape si scurs bine.
Caliti-I la foc mare 3-5 minute, apoi opriti focul.
Curatati morcovul, spalati-l si fierbeti-l intreg, 10 minute, in apa cu putina sare, apoi taiati-l in fasii.
Intindeti carnea, puneti pe aceasta uniform spanacul, peste spanac puneti fasii de morcov, presarati ouale zdobite si cascavalul dat pe razatoarea mare.
Presarati cu sare si piper dupa gust, apoi rulati carnea si prindeti-o cu scobitori sau legati-o cu apa alimentara. Ungeti rulada cu ulei, stropiti-o cu zeama de lamaie si puneti-o intr-o tava pe o coala de hartie de copt.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti rulada la foc potrivit circa 40 de minute, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos deasupra.
Lasati rulada sa se raceasca 15-20 de minute, apoi taiati-o in felii de circa 2 cm grosime.
Pofta buna!
Alte retete culinare va sugeram mai jos:
Retete de pui,
Reteta cu pui,
Tocanita de pui,
Tocana de pui,
Tocanita de cartofi cu pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post