Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asez
Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asezoneaza cu cimbru si sare. Pune compozitia amestecata bine intr-o forma de chec unsa cu ulei si presarata cu pesmet si coace-o la foc mediu. (Daca nu ai forma de chec, formeaza o rulada din compozitie, unge-o cu ulei, presare-o cu pesmet, impacheteaz-o in folie de aluminiu si coace-o intr-o tava.)
Alte retete recomandate:
Tocanita iepure
Tocanita legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post