Se caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt Se sareaza si pipereaza carnea pregatita. Amestecam cepa si usturoiul dupa ce se rac
Se caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt
Se sareaza si pipereaza carnea pregatita.
Amestecam cepa si usturoiul dupa ce se racesc putin cu verdeata tocata eu am pus numai patrunjel dar se mai poate si marar sau alte verdeturi favorite.
Se asaja umplutura si se intinde pe carne.
Carnea se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie. In tigaie punem o lingura de unt si prajim putin ruloul pe toate fetele.
Se acopera apoi cu folie de Al si se da la cuptor 40 min la 200grade.
Se scoate si se presara pe langa rulada ceapa si morcovul taiate cum vreti.
Se lasa 5 min la cuptor timp in care taiem prazul rondele.
Scoatem tava si asezam si prazul langa pt alte5 min.
Se toarna supa. Se toarna si vinul
Se lasa la cuptor acoperita 45 min.
Se scoate din sos rulada se potriveste de sare si piper.
Se taie apoi atele ruladei,se taie rulada felii si se serveste alaturi de patrunjel verde si cartofi.
Se poate, daca se doreste, pasa sosul si legat cu amidon sau servit asa cu cartofi natur.
Pofta buna!
Reteta Rulada de porc cu usturoi a fost propusa de Carmen L pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios