Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se ruleata si se leaga cu a
Muschiul de porc se taie in doua.
Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati.
Se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il latime din 2 in 2 cm.
se pajeste in unt cca 1 minut pe fiecare parte. Se incepe cu capatul ruladei.
Sare, piper si un ceas de friptura infipt in mijlocul ruladei. Rulada este gata cind interiorul are 72 grade C.
Se introduce la cuptor la 85 grade C cca 3 ore
In cazul in care rulada este gata dar mai este ceva timp pina va fi servita se reduce temperatura cu 10 grade se pate lasa pina la 2 ore in cuptor.
Pentru cele care vor sa faca rulada cu carne de vita, rulada este gata cind temperatura ceasului arata 68 grade C.
Se pune la fiert supa de vaca, vinul si nectarul. Se reduce la jumatate 2,5 dl. Se adauga untul si faina. Se aduga frisca lichida si se lasa la foc mic inca 15 minute, sare, piper dupa gust.
Rulada se serveste cu garnitura de orez si sos.
Pofta buna!
Reteta Rulada de porc cu sos de caise a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios