Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza.
Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se pune peste carne pasta de spanac, apoi se presara cascaval ras si, pe mijloc, fasia de morcov. Se ruleaza bine, se baga capetele inauntru si se dau la copt intr-o tava unsa cu ulei, apoi se stropeste pe deasupra cu putin suc de rosii.
Dupa ce s-a racit, rulada de piept de pasare cu spanac se taie rondele si se serveste cu salata de telina si mar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala