Rulada de curcan umpluta cu carnat

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa s

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 catei usturoi
  • 150 gr carne de porc macinata
  • chimion macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita crema de ardei picant (dupa gust)
  • 500 gr piept de curcan
  • 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • folie

Mod de preparare

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa se odihneasca 25-30 de minute.

Intre timp pregatim carnea de curcan. Taiem carnea in doua bucati mai mari, prima o crestam, a doua o taiem in alte doua bucati. Astfel obtinem bucati mai mari.

Presaram cu sare feliile de carne, pozitionam carnatul pe ele si le rulam. Le punem in folie. Le prajim astfel pe grill 10 minute.

Despachetam carnea si o prajim mai departe. Cand e gata o feliem.

La servire o ungem cu unt topit.
Pentru garnitura putem folosi cartofi copti si salata.

Alte retete

recomandate:

Supa de pui cu galuste

Ciuperci pane

Salata cu rosii si ardei si anghinare

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala